onsdag 17 april 2013

Lektion i bokföring

Oj, trött och slut är nog en väldigt bra sammanfattning av den här dagen.

3 timmar har vi haft möte angående kassajournal, deklaration osv. Detta efter att ha ägnat hela eftermiddagen åt att försöka lägga schema på jobbet. Sjukt slut i lilla hjärnkontoret :P

Men det ska bli väldigt roligt att sätta igång med kassajournal. Är lite ekonomifreak på så sätt att jag gärna vill ha koll på vad vi gör med våra pengar. Det är klart att vi har koll på våra pengar, vi vet vad vi köper.. men får man det i ett protokoll så får man en helt annan överblick. Finns en hel del rätt onödiga utgifter, så är det bara :)
En givande genomgång på alla sätt och vis, finns fortfarande en hel del att greppa och förstå men det kommer väl eftersom.

F-skattsedel har vi registrerat oss för också, mycket papper som ska i ordning.

När vi kom hem så hade tredje tackan precis lammat, trillingar den här gången. Ett riktigt svart lamm också, de är ju så söta! Verkar som att tacka nummer fyra inte är långt bort med sina små heller, lite spännande med smått i lagårn.

Nej, riktigt trött är jag ikväll, ska dricka upp resten av temuggen och somna till ett avsnitt Criminal Minds nu. Natt natt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar