söndag 2 juni 2013

Stort - traktor och företag

Ja, nu har det minsann hänt ett par rätt stora grejer hos Långsjö Lantbruk. Ett - vi har köpt en traktor! Eller ja har inte betalat den än men bestämt att vi ska köpa den. Toppen igen! Känns väldigt bra att ha hittat en, började ju som att få lite panik inför sommarens alla göromål som sagt :)
Två, vi har ett företag! Fick brev från skatteverket i förrgår om att allt var klart. Vad nu allt var men hur som är det registrerat och vi har F-skattsedel. Toppen!

Tre, det går framåt med sovrummet. Själv har jag jobbat i helgen men Petter har pysslat på hemma och börjat regla på väggarna i sovrummet. Vi har varit i någon liten renoveringssvacka här i värmen och mest pysslat på utomhus så det känns ju inte helt fel att komma igång lite inomhus igen :)
 Fyra, potatisarna har kommit upp! (mest för att reta mina kära familjemedlemmar som planterade sina potatisar idag :P) Men trädgårdslandet är jättefint, eller trädgården över lag ska jag väl säga. Har fått som vana nu när vi kommer till Långsjö att gå en liten sväng runt trädgården - se hur grönskan utvecklar sig. Jätteroligt, just nu måste jag väl erkänna att den sprungit ifrån oss lite i och med det här regnet som kom idag. Gräsmattan är oklippt och alldeles för lång :P Men det ska väl förhoppningsvis torka upp rätt fort så att vi kan ordna det här i början på veckan :)
Bilden är från trädgårdslandet där växthuset ska bo, blommar så fint med vallmoblommor där nu.

Måste också visa mina fina liljor, inte så fin bakgrund men det är svårt att fota blommorna så att alla syns utan att  få med den :P Har också börjat komma knoppar på den orange liljan så blir spännande att se om dom är lika fina ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar