torsdag 13 juni 2013

Godkänd plan

Idag fick vi svar från länsstyrelsen, planen för lagården är godkänd. Nu får vi börja bygga! Känns toppen, mer jobb såklart.. hur vi nu ska hinna med det men toppen. Inget mer strul och djupa funderingar på kluriga problem, nu får vi göra som vi har tänkt.
Så nu väntar vi på offert från ett företag som vi vill ska bygga vår lagårdsinredning och håller tummarna för att det inte blir allt för dyrt :)
Blev en liten stund i Långsjö ikväll, Petter pysslade på i sovrummet med reglingen och jag fick prova en ny åkklippare. Petters föräldrar var snälla och lånade ut sin klippare för ett test. Måste säga att det var ganska stor skillnad, men jag är inte helt såld - gillar som lilla husqvarnan också ^^ I vilket fall går Stigan mycket fortare och maler ner gräset - stränglägger lixom inte gräset om man skippar uppsamlaren som Husqvarnan gör. Nackdelen är att den känns väldigt tung, tungt att svänga och gasa var inte heller riktigt lätt. Tror dock att fördelen med att det går typ 3 gånger så fort väger över. Men vi får se hur det blir, om vi hittar någon liknande klippare till salu eller om vi fortsätter brumma på med lillklipparen :)
Hann iaf klippa ungefär halva gräsmattan ikväll innan det började ösregna, j*kla regn. Är väl okej om det regnar men inte en skvätt varje dag, bättre att det regnar en dag och sen är fint resten - tycker jag iaf ^^
Måste också visa en bild på bushunden. Idag fick han slita sönder en kartong - vilket typ var dagens höjdpunkt enligt Bosse. Stilen är ju helt oslagbar, ser ut som att han har överrörliga höfter när han ligger såhär men.. Han verkar i alla fall tycka att det är världens bästa pose för att gräva sig in i en kartong (öppnar också sina julklappar på samma sätt ^^ )

1 kommentar:

  1. Min Tyra (kennel Thoras) ligger likadant! Bra och stadigt enligt henne själv :)

    SvaraRadera