söndag 3 februari 2013

Första natten i Lånhsjöhuset! :)

 
Igår tog vi tag i golvskivorna och la faktiskt det mesta klart. Ett litet hörn har vi kvar i köket och en bit i vardagsrummet framför muren. På måndag är nämligen tanken att den ska putsas, så vi avvaktar lite med spånskivorna där tills det är färdigt med murbruk och vatten :P


Innan golvet, vilket vi pysslade med större delen av kvällen. Hann jag måla klart ett element, med hjälp av Bosse som lyckades få vitfärg på flufförat ^^ så tre varv målning kvar nu så år elementen klara. Känns väldigt bra :)


Bosse verkar verkligen trivas i nya huset, han slocknade direkt och sov som en stock i sängen med oss. Lite orolig blev han på morgonen då vi vaknade av att grannens hundar skällde.. Men det lär han välja sig vid :) sötvoffen ^^

  
Vi hade också en snabb genomgång om köket och jag tror att vi äntligen har enats om hur vi vill ha det, på båda sidor om köksbordet :P fortfarande lite frågetecken kring diskmaskin och ugn, om exakt placering. Men det känns som ett mindre problem :)


Blev en hel del härliga bilder både från gårdagen och från morgonen. Härlig lugn stund i renoveringen med voffe och sambo. Mysigaste djuren, kanske inte alltid så kloka. Igår innan vi åkte till Långsjö fick vi plocka ut Ibi ur vedpannan, tydligen jättemysigt ställe :P Och Bosse som hittade högen med golvspånskivor, tydligen den oslagbart bästa platsen på bottenvåningen (tror att sängen vinner om övervåningen är med i tävlingen :P)

 
 

 Blev också en härlig bild på soluppgången imorse, utsikten från balkongen är bra härlig :) Lite mindre snöhögar och lite mindre fordon så hade den varit toppen. Längtar till sommaren då vi kan skymta sjön i den här bilden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar