onsdag 2 oktober 2013

Grönt!

Nu är sovrummet grönt! Var otroligt svårt att fota och få "sann" färg men som sagt, grönt blev det! Dock inte alls så galet grönt som det ser ut på bilden:P Jättenöjd med färgen faktiskt, kommer att bli kanoners :)  Påminner om den grå som vi har i vardagsrummet, vilket känns jättebra - lite samma tema på något sätt.
Vi har också pysslat med att regla ut fönstren, ett har vi gjort en helt ny fönsterbänk i. Så nu ska det spacklas, sättas foder och sen målas :)
I lagården sitter all inredning på plats, bultad i golvet. Igår satt vi in plastlock på stolparna, blev superfint! Har tur som har en så kunnig sambo, ganska galet att vi ritat upp inredningen själva - om man tänker efter ^^
Har också pysslat på lite ute sen sist. Igår klippte jag gräsmattan på framsidan tills det var så mörkt att jag knappt såg var jag körde :P vi har också plockat upp purjolöken ur landet och vakumpackat den, så nu är vara broccolin kvar :) 
Var längesen jag skrev något så måste såklart också uppdatera om Caliber som växer så det knakar. Han börjar verkligen kännas som en hund nu, inte bara en vild liten valp. Här om dagen var han till och med så stor att han fick åka fram i bilen tillsammans med Petter :P Lite lagomt kaxig kan man ju bli då man är liten voffekille och får känna sig stor. Sötaste lillnäsan! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar